lotus welcomeEMC staat voor ‘Eveil de la Mémoire Corporelle’
(vertaald : het wakker maken van het lichaamscelgeheugen)

Ik heb in november 2010, als 1 van de eerste Belgen (momenteel 11, waarvan 8 Vlamingen) cursus gevolgd bij de stichter hiervan, de Canadees Denis Léveillé (www.eveil-memoire-corporelle.com) een heel boeiende ervaring !

Denis heeft heel wat alternatieve therapieën geïntegreerd en deze aangepast aan de hedendaagse inzichten. Om deze therapie op de beste manier te kunnen uitvoeren, heb ik aansluitend een jaaropleiding voetreflexologie gevolgd.


De behandeling is pijnloos en gebeurt zittend, bovenop de kledij.


Er wordt steeds gestart met het recht zetten van het bekken, waarna de voeten, benen, 
handen, armen, 
oren, sleutelbeen, 
schedel en rug worden behandeld.


De emoties, die letterlijk in ons lichamelijk celgeheugen zijn opgeslagen, worden door de behandeling vrij gemaakt, waardoor blokkades worden opgeheven. 
Met vaak vrij spectaculaire resultaten (bv. rugpijn verdwenen, reuma op 2 sessies gehalveerd tot helemaal weg, jarenlange pijnen die na 3 à 4 keer langzaam verdwijnen enz) en als 'top of the bill' na de behandeling een diep ontspannen gevoel. Kom het uittesten ! 


Kostprijs : 80 euro ( duurtijd ongeveer 1u30 !)

Een minimum van 3 sessies is meestal aangewezen voor een optimaal resultaat. Uiteraard kan u ook 1 behandeling nemen, 

voetvoetreflexVoetreflex is naast heel deugddoend, ook harmoniserend bij verstoringen in de energiedoorstroming en kleine kwaaltjes.

Na een warm voetbadje met himalayazout of magnesiumvlokken kan je plaats nemen in een zalige Lafuma zetel, enkel de voeten en onderbenen dienen ontbloot te worden, verder mag u gewoon genieten !

1u 

- 50 euro

reconnectieEen mens staat niet op zich, we zijn allen verbonden, met elkaar, met het universum. Alleen is deze verbinding nu veel minder krachtig geworden dan eeuwen geleden. De meridiaanlijnen op ons lichaam kunnen echter via een persoonlijke reconnectie weer verbonden worden met de leylijnen van de aarde en de energielijnen van het universum. Hierdoor herstructureren we a.h.w. ons DNA, wat ons terug beter verbindt met het multidimensionele.


De Reconnectie is éénmalig in je leven, maar werkt levenslang door.
 Je kunt er bvb. gebruik van maken wanneer je eigen levensdoel niet (meer) duidelijk is, je als kunstenaar geen inspiratie meer hebt, je problemen en onrust zich opstapelen, je intuïtie zich beter dient te ontwikkelen in deze onrustige tijden.Praktisch : 2 sessies op een tijdspanne van maximum 3 dagen

lichaamsmassages women only !

De massages die ik aanbied zijn niet alledaags, hebben net dat tikkeltje méér, gaan dieper dan enkel het fysieke niveau.

Dàt is net mijn grote uitdaging, u volkomen ontspannen en zorgenloos te zien vertrekken ...

Aromatherapie is al duizenden jaren oud, maar wordt tegenwoordig onder de alternatieve therapieën gerekend. Over de heilzame effecten wordt dan ook hevig gedebatteerd. 
Maar dat een paar druppeltjes in de massage-olie weldadig zijn, daar zal allicht weinig discussie over zijn.

Of je het nu doet om vrijer te ademen, je geest extra te ontspannen, energie of huidverzorging, er zit altijd wel een passende olie voor jou bij.
Ik pas aan naargelang de behoefte of geurwens, want dat mag ook 😉

Qua producten gebruik ik enkel de hoogste kwaliteit (immers wat op je huid wordt aangebracht bevindt zich binnen de 20 minuten in je bloedbaan...  het belang hiervan wil ik dus zeker onderstrepen ❤️)

Ik ben er voor jou met al mijn aandacht ... en dat voel je. 

Kies wat u het meeste aanspreekt ...

massage japanse

japanseOorspronkelijk uitsluitend voor Japanse geisha's om er langer jong uit te zien ... 
Geraffineerd en zalig ontspannend, verzacht rimpels indien meerdere malen op enkele maanden toegepast

Ook schouders en nek worden gemasseerd. Een topje dragen is daarvoor een handige tip

1u - 50 euro

edelsteenmassage

De subtiele hotstone ! 

De opgewarmde edelstenen (gedurende minstens 1 uur voor je komst) zorgen ervoor dat de warmte heel diep in je lichaam doordringt.
Ideaal voor 's winters...of voor de koukleumen onder ons  ;)

1u ½ - 80 euro

cayce

Zachte massage, werkt diep in op het zenuw- en lymfestelsel, wat leidt tot diepe ontspanning op alle niveaus, je voelt je herboren !
De massage wordt uitgevoerd zoals door Edgar Cayce voorgeschreven.

2 uur !! - 85 euro


raindrop massage

Ontwikkeld vanuit de Indiaanse wijsheid, gecombineerd met zuivere bio etherische oliën, is deze massage ideaal om blokkades (voornamelijk in de rug) op te heffen door een betere doorstroming te creëren.
Enkel de voeten en rug worden behandeld, met een reeks oliën (met antibacteriële en ontstekingsremmende werking), die rechtstreeks op het lichaam worden gedruppeld en met lichte strijkbewegingen worden ingewreven.
De geur kan ook emotioneel veel losmaken en is eerder kruidig en intens. 

1u - 75 euro (door grote hoeveelheid etherische oliën)

feest der zintuigenbach03Angstgevoelens, ongeduld, piekeren, … als negatieve gevoelens lang aanhouden is dat schadelijk, ook voor onze fysieke gezondheid.

Kinderen kennen, net als volwassenen, gevoelens van jaloezie, van ongerustheid en angst, enz. bvb na de geboorte van een broertje of zusje, een echtscheiding van de ouders, de dood van een grootouder, ...

Weet dat u uzelf en/of uw kind vrij snel kunt helpen via Bachbloesems, volledig natuurlijke remedies, op punt gezet door dokter Bach.

Perfect te combineren met klassieke geneeskunde en homeopathie. 


 

Gepersonaliseerd advies bij Rustpunt 50 euro (incl. 1 behandelflesje voor 3 weken).

kruidenstempel

4 huisgemaakte kruidenstempels met 12 ontgiftende kruiden worden opgewarmd … en zorgen voor de ideale detox van je lichaam ! Ze volgen perfect de vorm van je lichaam, wat zalig aanvoelt, net als jijzelf nadien … want een fluweelzacht huidje is het gevolg.
Achteraf krijg je de stempels mee om de volgende dag in bad te gebruiken... 2 keer genieten dus ;)


1u ½ - 90 euro

 

© 2017 Het Rustpunt. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door zoov
facebook_page_plugin